2,5 week later wil ik toch even laten weten hoe het gaat. Ik vind het nog wel een beetje spannend om uit te spreken of te typen. Maar…….. het probleem (boulimia) is opgelost!!!!

Jeetje wat een sessie was dat. Ik ging naar huis en voelde me direct anders, licht en opgelucht. Alsof er een last van mijn schouders was gevallen. De behoefte aan overeten, eetbuien en overgeven, het is gewoon weg. En dat voelt zo ontzettend fijn!

Ik heb veel minder behoefte aan eten. Ik heb veel minder behoefte aan “lekker eten”. Ik eet veel meer functioneel. Als ik iets lekkers neem voel ik veel beter wanneer ik genoeg heb gehad. Ik kan nu 2 dropjes nemen of 1 bakje chips. Ik heb geen behoefte aan overeten. Ik heb zelfs meer behoefte aan gezonde voeding. Ik heb geen eetbuien meer gehad. Ik heb niet meer overgeven, er is ook geen reden meer voor. Ik ben niet meer de hele tijd met eten bezig. Ik ben niet meer bezig met “lijnen” en afvallen.

Ik ben echt zo ontzettend blij! Ik heb veel meer rust en ruimte voor andere zaken. In het begin (het wordt steeds minder) waren er nog wel gedachten van “pak maar iets lekkers” op momenten dat ik dat altijd deed maar ik heb er geen gevoel meer bij.

Ik ben nog wel een beetje bang dat het “tijdelijk zal zijn” dat is een gedachte die me af en toe nog plaagt. Toch voelt het echt anders als andere periodes waarin het goed ging.

Ook heb ik af en toe de gedachte “is dit echt zo gebeurt, heb ik echt entiteiten losgelaten of is het gewoon omdat ik dat denk/ geloof?” Ik stuur die gedachte snel weg want het maakt niet uit. Dit gevoel wil ik gewoon voor de rest van mijn leven bij mij houden. 

*

‘Ik voelde me direct op mijn gemak bij Liesbeth. Haar betrokkenheid zorgde ervoor dat ik mij veilig voelde en zij wist mij zorgvuldig door het proces te loodsen. Daardoor kwam ik zelf tot inzichten die voor mij erg waardevol zijn. Kortom de prayer op deze website geeft m.i. prachtig de benaderingswijze van Liesbeth weer!’

*

Ik heb het gevoel dat één regressie-sessie bij jou heel veel in gang heeft gezet. Direct na de sessie ervaarde ik meer innerlijke rust m.b.t. eten alsof er een knopje was omgegaan; iets in mijn bewustzijn is echt veranderd!

*

Ik ben je zo dankbaar. Ik heb mijn vrijheid terug.

*

Ongelofelijk…. een monster, boulimia genaamd, welke mij sinds mijn 18e achtervolgde is niet meer!

Ongelofelijk…. dat ik nu, na 40 jaar, met slechts 5 sessies bij Liesbeth ben ik bevrijd van dit monster.

Ongelofelijk…. hoe mooi Liesbeth dit met zoveel passie, kennis, geduld en gedrevenheid te weeg heeft kunnen brengen.

Ongelofelijk…. hoe enorm dankbaar ik ben dat ik nu al maanden zoveel meer ‘ruimte’ in mijn leven heb gekregen en vol vertrouwen de toekomst tegemoet ga.

Van de bodem van mijn hart… bedankt Liesbeth!

*

Ik wil je even laten weten hoe bijzonder ik een sessie vind. Dingen vallen op hun plek, en als het thuis verder doorwerkt dan vallen andere dingetjes, die niet zijn besproken ook op een plekje. Heel bizar…. 

Ik merk echt dat dit voor mij werkt. Dit is anders dan al het andere wat ik afgelopen jaren heb gehad en in heb geïnvesteerd. Ik ben mega dankbaar dat ik jou heb gevonden. Met jou aan mijn zij kom ik er uiteindelijk wel. Dat voel ik echt.

*

Na 7 sessies voel ik me krachtig genoeg weer alleen door te gaan. Ook omdat ik weet dat het lijntje met jou blijft. Ik heb je heel hoog zitten en je houdt me regelmatig een spiegel voor, geeft me nieuwe inzichten en laat me vrij om mijn keuzes te maken ook al vind je misschien mijn tempo traag (vul ik zelf in), maar dat ben ik ook. Het gaat hier om grote dingen die redelijk levensbepalend zijn.

*

Ik raad iedereen aan om de regressie therapie te proberen, mijn hoofd geloofde het allemaal niet maar er kwam een grote energieshift waar ik nog elke dag profijt van heb! Ik heb een goede band met mijn ouders gekregen na de sessies; dit was hiervoor ver te zoeken! Mijn depressieve gevoelens zijn onwijs gezakt, ik heb meer zelfliefde en ik snap nu waar alle onzekerheden vandaan kwamen. Ook heb ik veel meer grip op mijn verslavingen gekregen. Liesbeth is een hele fijne therapeut, niks is gek en ik voelde me meteen veilig bij haar. Het is zeker de moeite waard als je aan jezelf wilt werken of als je er met een psycholoog niet uitkomt, deze sessies hebben in een maand tijd meer gedaan dan een psycholoog in 1 jaar…

*

Ik ben super tevreden over de therapie bij Liesbeth en ben haar ontzettend dankbaar voor al haar hulp. Ze stelde me meteen heel erg op mijn gemak, wat mij ook de ruimte gaf om me open te kunnen stellen.

Liesbeth is een lief, warm mens met haar hart op de juiste plek. Ik voel me bij haar gezien en gehoord en vind haar begeleiding bij de sessie’s heel prettig. Ze heeft mij al met verschillende problemen geholpen (waaronder angst!) en ik vind het fijn om te ervaren hoe ik steeds weer een stukje dichter bij mezelf kom. Ze is ontzettend gemotiveerd om je te helpen met hetgeen waar je last van hebt of aan wilt werken. Ik raad haar zeker aan!

*

Liesbeth heeft mij ruim 2 weken intensief begeleid en nu ben ik definitief van het roken af!! Ik kon op de vreemdste tijdstippen bij haar terecht (zolang haar werkschema het toeliet) en ik had het zonder haar nooit gered.

*

Dankjewel.

Ik heb het gevoel dat ik eindelijk een vertrouwenspersoon heb gevonden!

*