Wie ben ik?

Mijn naam is Liesbeth van der Hulst (1961).

Ik ben mijn werkende leven gestart als verpleegkundige, ik heb gewerkt op de IC, bij Schiphol Medische Dienst en vier jaar in het Nederlands Astma Centrum in Davos. Hierna was ik avondhoofd in een algemeen ziekenhuis tot ik rond mijn 35e met mijn gezin (door het werk van mijn man) 25 jaar uitgezonden werd naar Australië en Azië. In die tijd ben ik naast het opvoeden van mijn kinderen bezig geweest met een eigen cateringbedrijf, organiseerde ik kinderfeestjes en ben ski-, snowboard- en yoga docente geweest.

Rond mijn 55e kwam ik weer terug in Nederland en ben ik gaan studeren. Eerst opleidingen tot orthomoleculaire therapeut en medische en psychosociale basiskennis gevolgd. Na diplomering vervolgopleidingen voor darm- en hormoontherapeut afgerond. Ook heb ik de opleiding tot BrainQ therapeut gedaan (ADHD/verslavingszorg).

In 2019 was ik net bezig mijn praktijk als orthomoleculair therapeut op te zetten en hoorde ik bij toeval (?) iets over regressie en reïncarnatie therapie. Binnen een week zat ik op een open dag bij de SRN (School reïncarnatie- en regressietherapie Nederland) en 6 weken later volgde ik mijn eerste les. Ik had het idee om dit ‘een jaartje’ uit te proberen, maar al snel was ik helemaal om en al gauw behandelde ik de eerste ‘proef’-cliënten in mijn praktijkruimte aan huis. Zelfs als eerstejaars leerling was ik al verrast over de resultaten die ik met deze therapie kon halen. Ik ben in december 2022 afgestudeerd en ik ben in januari 2023 met mijn praktijk begonnen. 

Gezien alle cliënten die de afgelopen jaren al hun weg naar mijn praktijk hebben gevonden heb ik het volste vertrouwen dat ik mijn nieuwe passie gevonden heb. Mijn specialisatie ligt op het gebied van eetstoornissen. Ik heb een scriptie geschreven over boulimia nervosa.

In 2023 heb ik het verdiepingsjaar bij de SRN en ‘Jaar van het Wiel’ van Maarten Oversier (voorouderheling) afgerond. Ik heb me aangesloten bij 2 intervisiegroepen en volg supervisie bij Tineke Noordegraaf.

In 2024 volg ik de vervolg van het ‘Jaar van het Wiel’ bij Maarten Oversier en ben bezig met droomtherapie. Heb je een bijzondere droom of terugkerende dromen waar je vragen over hebt, kom dan tot 1 juli  2024 gratis een sessie op deze droom volgen.